Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Anne. Ik heb veel last van mijn schouders en met de guasha en cupping therapie is mijn last een stuk verminderd. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Anne, ze luistert goed en gaat professioneel te werk. Ik raad haar aan iedereen aan en mijn volgende behandeling staat alweer gepland!

Jessica

17-6-2018 Alphen ad Rijn

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Al zeker 4 jaar last van rest verschijnselen van een hernia.Vaak pijn in bil en kuit.
2 behandelingen gedaan en nu al 2 weken pijnvrij.
Anne weet wat ze doet , en de rust die ze uitstraalt is erg fijn.
Ik ga erg ontspannen naar huis.

Marga

15-2-2018 Alphen ad Rijn

De zeer brede uitleg de tijd die ze er voor heeft &
De rust die ze uit straalt.

En de super leuke korte demodagen die wij in de winkel ( Natuurdrogist anneke) hebben
Zijn echt geweldig.

Dan de behandelingen, de uitleg tijdens de behandelingen zijn zeer duidelijk,
de nazorg en het op tijd stoppen en een vervolg afspraak regelen zijn super.

De na pijnen of reactie van het lichaam of geest zijn dan ook nihil en worden als prettig ervaren. Oude pijnen verdwijnen betere slaap wordt hervat & emoties komen los.

Kortom een aanrader voor jong en oud, mens en dier!


Anne bedankt.

Anneke

19-07-2017 - Schiedam

Nikki

21-05-2017 - Zoetermeer

 

Vandaag voor het eerst Guasha therapie laten doen omdat ik rugklachten had. Ik werd erg relaxed door de therapie en mijn nek, schouders en rug voelen een stuk losser. Professioneel, relaxed en alles werd duidelijk uitgelegd! Dankjewel Anne

Helene

23-03-2017 - Wassenaar

 

Na maandenlang fysio/manuele therapie (en mn fysio -waar ik al jaren kom wanneer nodig- is echt een topper!) bleven mijn klachten deze keer aanhouden helaas. Dus Guasha uitgeprobeerd bij Anne. Vond het wel spannend, maar.... na 2 sessies bij Anne kon ik weer geheel vrij bewegen in nek- en schouderpartij! Zelfs nu bijna 2 maanden later nog steeds soepel en pijnvrij.
En daarbij... (ook niet vervelend ;) ) is deze schraaptechniek gewoon heerlijk om te ondergaan, zoooo ontspannend!
Anne is naar mijn mening naast kundig en professioneel ook heel sensitief en invoelend. Kortom, een heel fijne vrouw met enorm veel knowhow. Absoluut een aanrader!

Dina

2016 - Voorburg

 

In 2000 heb ik een burn-out gehad gecombineerd met ernstige RSI-klachten. De RSI uitte zich door hevige tintelingen die vanuit mijn vingertoppen soms doortrokken tot halverwege mijn onderarmen. De tintelingen waren zo erg dat het echt hevig pijn deed. Mijn haar föhnen bijvoorbeeld moest ik in etappes doen, steeds mijn handen weer laten zakken anders deed het te veel pijn. Als ik wilde uitslapen werd ik wakker van de heftig pijnlijke tintelingen in mijn handen (vooral rechts). Ik moest dan opstaan uit bed om er weer vanaf te komen door een beetje rond te lopen en mijn armen te bungelen.

 

Gisteren 27 juni 2015 heeft Anne Ditmar mijn bovenrug en nek een Guasha-behandeling gegeven. Het schrapen deed geen pijn en de kenmerkende rode plekken verschenen op de behandelde plaatsen. Ik was vrij sceptisch en dacht ‘Baat het niet dan schaadt het niet’. Gisteravond voelde ik eigenlijk geen verschil en ik dacht bij mij helpt het zeker niet.

Vanmorgenvroeg werd ik wakker en eerst had ik het niet in de gaten maar ik wilde nog wat lezen in bed en normaal houd ik dat niet langer dan een kwartier vol omdat mijn handen dan te veel pijn gaan doen, maar ik had slechts heel lichte tintelingen. Ik heb mijn boek weggelegd en ben weer in slaap gevallen en twee uur later werd ik wakker omdat ik was uitgeslapen en zonder dat mijn handen pijn deden, alleen heel lichte tintelingen! En dat na 1 behandeling! Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar het is gewoon zo. Gisteren zei ik nog tegen Anne ‘Als ik toch van die tintelingen af zou kunnen komen….’en nu ga ik erin geloven dat dit gaat lukken. Ongelofelijk, ik heb wel een paar traantjes van blijdschap moeten wegpinken. Dank lieve Anne